MANOMETER OG TERMOMETER TIL FØDEVAREINDUSTRIEN

fødevareindustrien

MANOMETER OG TERMOMETER INDEN FOR FØDEVAREINDUSTRIEN
Kvalitetskrav til højeste hygiejne er i fokus i fødevareindustrien. Vores manometere og termometere opfylder de krav, der er specificeret i standarderne for hygiejne.
Den vigtige del i systemkonceptet ved at anvende vore måleinstrumenter er: Levnedsmiddelhygiejne, sikkerhed og en rengøring af hele systemet til forebyggelse af uønskede bakterie- og kimdannelser.

Opfyldelse af kravene til hygiejne er typegodkendte af klassifikationsmyndighederne.

MANOMETER OG TERMOMETER OVERSIGT:
For at få et fuldt overblik over hvilken manometer eller termometer vi tilbyder. Her kan du se følgende oversigter.
Manometer eller Termometer

MANOMETER Standarder

Måleinstrumenter for tryk og temperatur kan leveres med procestilslutninger i henhold til følgende standarder:

  • DIN 11851
  • APV-RJT
  • ISO 2853 (IDF), SMS Norm og DS 722
  • DRD
  • Clamp tilslutninger i henhold til ISO 2852
  • DIN 32676 og Tri-Clamp
  • DIN 11864-1 Aseptisksvejsning gevind- og notmøtrik
  • DIN 11864-2 Aseptisk – løs flange
  • DIN 11864-3 Aseptisk – clamp
  • Südmo
  • Naues
  • Neumo/BioConnect ®
  • APV in-line
  • Neumo BioControl ®
  • Varivent ® Variline ®
  • Tilslutninger til homogeniseringsmaskiner

RÅD OG VEJLEDNING
Får du behov for råd eller vejledning omkring manometer eller termometer, så er du velkommen til at kontakte os.